In november 2007 liep ik als gescheiden man, Diana tegen het (mooie) lijf. Als directiesecretaresse bij de Grolsche Bierbrouwerij waar ik als bedrijfsfysiotherapeut werkzaam was troffen wij elkaar en Cupido, Aphrodite en de vonk deden de rest. Inmiddels is Jaantjuh, mijn kuikentje, mijn rechter hand bij het runnen van FysioFit en zijn wij een geweldig team op het gebied van het trio beweging, voeding en mindset. Diana is afgestudeerd (sport) voedingsdeskundige en gediplomeerd, erkend leefstijlcoach.

Toeval bestaat niet, het valt je toe.

In dat jaar 2007 werden we vanwege een, door het hardlopen opgelopen, hardnekkige hamstringblessure bij Diana, hevig verliefd, kregen en creëerden een super verhouding en zijn als kers op de relatie taart getrouwd op 11 augustus 2015 in Las Vegas met alle kinderen in ons bijzijn.

Road trip USA 2015 West Coast
In augustus 2015 zijn we met onze 5 kinderen (3 van Wimpie en 2 van Diana) naar de west kust van Amerika gegaan om ons huwelijk aldaar te bezegelen en gezamenlijk de huwelijksreis te maken (nee...op de huwelijksnacht waren de kinderen er even niet bij).

Totaal dus 5 kids. 3 biologische (Dennis 19-09-1994, Leon 29-03-1997 en Esmee Aurora 14-11-1999) en 2 bonuszoons (Jordy 27-01-1996 en Dani 19-05-1998) wat een gaaf spul: wedstrijdmateriaal!

Wim en Starbucks
Mijn passie voor Starbucks steek ik niet onder stoelen of banken. Bill Quickhill loves coffee.

IJsland met Esmee
Mijn dochter Esmee, toen net 18, mocht kiezen naar welke stad binnen Europa ze met haar vader wilde. Van een dochter zou ik verwachten dat ze lekker (vader's) geld zou willen uitgeven in Parijs, Barcelona of Londen, maar mijn dochter koos voor IJsland! "ja want kijk pap" vertelde ze me wijselijk met haar mooie blauwe ogen, "een beleving en herinnering blijft je hele leven bij in plaats van ondergoed kopen bij Victoria's secret".....smelt. en zo geschiedde.

Aanzoek
Op 22 juni trouwde mijn vader voor de 4e keer...ik heb van deze gelegenheid en lokatie gebruik gemaakt om Diana ten huwelijk te vragen. Van dit voornemen wist totaal niemand, geheel zelf en in het geheim voorbereid een volslagen verassing.

Februari 2020, quality time met de kids. Dochterlief gaf skiles in Lech, we hebben haar totaal verrast met een bezoekje: