Ik ben arbeidsongeschikt, ik kan niet goed voor een ander werken. Ik heb veelvuldig een gekneusd staartje van het kwispelen.

Het bedenken, opstarten en uitrollen van concepten betreffende (mentale) gezondheid, vitaliteit en fit door het leven gaan zie ik als een grote uitdaging in mijn leven. Waar mijn staartje van gaat kwispelen, waar ik 's morgens mijn bed voor uit kom (zin-geving in mijn leven) is mijn medemensen te coachen/helpen bij en naar een sterk, gezond en fit lichaam.

Een van die concepten is FysioFit Health Investment Center. Wat het eerste deel van de naam in eerste instantie niet doet vermoeden, laat het tweede deel van de naam zien dat het om een uniek totaalconcept gaat: je gaat niet alleen voor een behandeling van je rug naar de fysiotherapeut of een beweeg-sessie voor je fitheid van je lichaam maar krijgt een totaal concept waarin voeding, beweging en mindset elkaar versterken voor een pijnvrij, gezond en fit lichaam. 23 toppers, Health Angels (waaronder onder: 6 super fysio"s met diverse specialismen, top fitnessspecialisten, enorm gastvrije receptie medewerkers en een aantal reine hygienisten) heten u van harte welkom!

FysioFit; waar je heen gaat omdat je er met (nog) een beter gevoel weer weggaat.

Een ander concept is er een gericht op en voor bedrijven: DeVitalers, vertalen medewerkers vitaal om hun medewerkers (en zichzelf) vitaal en gezond hun werkzame en prive leven tot aan hun 70-ste jaar te kunnen volbrengen en zo voldaan om 17 uur naar huis te gaan en de volgende dag weer fluitend terug komen.

Zo maar even een greep uit andere gezonderneming projecten:

*

In 2000 was ik een van de eersten die een fysiotherapie en fitness lokatie begon IN een bedrijf. Het ging hier om het ITC in Enschede

*

In 2012 bedacht en ontwikkelde ik de FysioFit express. Een mobiele behandel cabine voor alle vormen van fysiotherapie, sporttesten, PMO's en sportmassage op lokatie

* Een van de ludieke "market-getting" aktie's: een zadelhoesje, netjes recyclebaar i.v.m. het milieu. Op een zaterdag ochtend vroeg in het centrum van Enschede over zadels getrokken. De tekst op het zadelhoesje schoot bij slechts 1 van de ontvangers in het verkeerde keelgat: "ik vind dit niet kunnen;deze vulgaire taal" was haar commentaar. Ik heb me er gelukkig uit kunnen praten met de tekst die ik ter plekke verzon: "ik begrijp uw frustatie mevrouw (eerst altijd mee-veren) maar dit berust op een misverstand: de drukker van het hoesje heeft een fout begaan, er had moeten staan: hier zit *de* snor". Immers in die tijd was mijn vader nog werkzaam en die heeft een enorme snor (zijn "handelsmerk"). pfoe, seeft bai de bel.
16 maart, Corona virus in Nederland: heel nederland moet thuis blijven en alleen voor het echt noodzakelijke de deur uit. alles plat. Fitness afdeling moet dicht. een week later ook geen fysiotherapie behandelingen meer. Sta je dan: 0 omzet. Door weerstand als oplossing te zien en niet als probleem (je kunt het probleem nl toch niet oplossen, dus ook geen energie in stoppen zou ik zeggen) komt creativiteit nog meer bovendrijven. Vraag aan mezelf: waarom komen patienten en leden nou echt naar FysioFit? Wat missen ze als ze niet meer zouden komen? Het antwoord liet niet lang op zich wachten: PBCA (onze leefregels) Plezier, Beleving, Complimenten en Aandacht ("knuffels") . Ai das een lastige in deze tijd dat niemand meer bij je mag komen. MAAR ik kan ALLE zaken waar mijn klanten voor kwamen wel thuis brengen. FysioFit@Home was geboren. In een filmpje alle leden en patienten toegesproken. Alle fitnesslessen, fysiotherapiebehandelingen, voedingscurussen, breinfitness via een online platvorm. Twee weken later kreeg ik aanvragen van mensen die nog nooit bij FysioFit waren geweest maar graag "lid wilden worden" van het platvorm.