Een door mijzelf verzonnen functie! Ik "boost" en waarborg letterlijk de gezondheid in uw bedrijf zodat u en u medewerkers gezond, gelukkig en vitaal het werk kunnen uitvoeren. Nodig mij uit voor een sollicitatie gesprek met een goede bak koffie en ik zal u uitleggen hoe we samen naar een gezonde bedrijfsvoering knallen. Gespreksonderwerpen hierbij zijn: het gaan via verzuim reductie naar vitaliteit, van curatie via preventie naar amplitie (mensen in hun kr8 zetten via intrinsieke waarden en normen). En dat werknemers niet ziek hoeven te zijn om beter te worden. Ik ga met u in dialoog dat je beter (meer) kunt praten over vitaliteitscontracten en vitaliteitsgesprekken dan over arbeidscontracten en functioneringsgesprekken. Dat we ons richten, naast de 5% ziekteverzuim, op 95% vitaliteit in uw bedrijf/afdeling.

Samen met Diana Snellenberg heb ik hier een bedrijf voor opgericht: DeVitalers, vertalen medewerkers vitaal

Koppel: presteren (groei, financien, lichaam, zingeving etc) aan: genieten (geluk, relatie, gezondheid, vrijheid etc) en de uitkomst is een gezond succesvol bedrijf met vitale medewerkers.

Wat heb je immers aan een enorme cash-flow in je bedrijf als je lichaam of de gezondheid van je medewerkers, failliet is?

Hieronder vindt u ons unieke concept.

Download hier de informatie (.PDF)

Zie ook: