"Hard" geworden in 2001 bij slachterij Weyl Beef products. 998 werknemers waarvan 675 echt geharde en doorgewinterde uitbeners en slachters. Zeauh; hier heb ik het geleerd, het vak bedrijfsfysiotherapie maar ook wat hard werken is. Uitbeners gingen letterlijk door met hun werk tot ze erbij neer vielen. Ze stonden op stuksloon dus: hoe meer uitgebeend hoe meer verdienen. Geteld werden de knieschijven en de sleutelbenen van het rund. Het kwam nogal eens voor dat er beentjes gejat werden van elkaar en dit beslecht werd met een stevige vechtpartij met soms diepe wonden tot gevolg.

Daarna verder ervaring opgedaan bij onder andere Grolsch (bierbrouwerij) en Johma. Tegenwoordig werkzaam als bondgenoot voor bedrijven betreffende "duurzame inzetbaarheid" van hun medewerkers. D.m.v. een door TNO-Maastricht gevalideerde vragenlijst destilleer ik uitgangspunten voor de medewerker zodat hij langer, vitaler en gelukkiger de gepensioneerde leeftijd behaald.

Onze aanpak is maatwerk en gaat veel verder dan fysiotherapie (op de werkvloer), werkplek onderzoeken of bedrijfsfitness.

Ik heb hier een apart bedrijf voor opgericht: DeVitalers; klik hier voor meer informatie

Hieronder in een PDF-je, ons unieke concept:

Download hier de informatie (.PDF)

Zie ook: