Wij mensen zijn van nature geneigd alles voor comfort te doen, we streven naar comfort. Ik noem het ook wel de "Swap-fiets generatie"; band lek? Ketting kapot? App even naar die mannen uit Delft (vandaar die blauwe voorband) en voila er staat een nieuwe fiets. Niks vieze handen. Je relatie loopt niet soepel? Hup uit elkaar en via "een veeg" met je vinger over je telefoon naar rechts in Tinder: zo weer een nieuwe man/vrouw. Ik moest Diana nog echt versieren, moeite doen, afspreken, wijntjes drinken bij kaarslicht.....Het woord is ontstaan in de 13e eeuw in Frankrijk en is afgeleid van het woord "confort" wat destijds "hulp, troost" betekende. Het is wat ons oeroude reptielenbrein nastreeft. Maar in/tijdens comfort vind je geen vooruitgang, geen herstel, leer je niks en wordt je niet sterker. Het is een paradox: door comfort creëer je oncomfort. Het leven is geen Ponykamp!

Herstel van klachten zitten dus in het on-comfortabele!

Ik ga je daarover van alles uitleggen tijdens mijn behandeling(en).

Bel voor afspraak naar onze receptie: 053 4315044. Alle afspraken in het eerste traject duren rond de 25-30 minuten tenzij de situatie er om vraagt de behandeltijd aan te passen.

Met je gegevens, maar met name met je e-mail adres krijg je na het maken van de afspraak dan keurig een afspraakbevestiging en een online vragenlijst toegestuurd. Dit is handig want dan ben ik veel minder tijd kwijt om alles in de computer te tikken (lastig namelijk voor een wat oudere vent met dikke worstenvingers ;) tijd die ik beter kan gebruiken om je te behandelen toch?.

Op onze eerste date nemen we de vragenlijst door, heb ik nog wat aanvullende vragen en doe ik een uitgebreid onderzoek van het bewegingsapparaat om samen met jou tot een maatwerk behandelplan te komen. Deze eerste behandeling wordt er natuurlijk ook direkt behandeld.

Dit eerste consult wordt voor een deel vergoed, als je aanvullend verzekerd bent voor "manuele therapie". Je betaalt een bijbetaling van 25 euro op manuele therapie en 35 euro bij als het om fysiotherapie gaat. Ben je dit niet dan kost dit consult 69,55 (prijspeil 2023).

Als er na deze eerste behandeling meerdere behandelingen nodig zijn, volgen er 2 optie's, aan jou de keuze:

1) De klachten zijn van dien aard dat je genoeg hebt aan een standaard/basic behandeling. Dit spreken we samen in alle radicale eerlijkheid af. Kosten voor deze vervolg behandelingen zijn 69,55 euro per behandeling. Zie voor eventuele vergoeding van deze behandeling(en) hierboven en let hierbij op HOEVEEL de zorgverzekeraar daadwerkelijk manuele therapie vergoedt (vaak moet je namelijk bij betalen) en of je dit jaar al niet eerder ergens anders behandeld bent. Deze gaan namelijk gewoon van je totale vergoedingsaantal af. Hoewel vreemdgaan uit den boze is. Je zegt ook niet tegen je partner: " ik ga even een paar keer met een ander naar bed, en daarna kom ik gewoon weer bij jou...."

2) De klachten vragen om een uitgebreidere aanpak. Hierbij moet je denken aan 6 extra domeinen waar ik naar kijk: slaap, stress, ademhaling, immuunsysteem, voeding en vitaliteit. Je krijgt als je hiervoor kiest na het eerste consult een extra vragenlijst(en) mee, je geeft middels een contract goedkeuring dat je door meerdere therapeuten/coaches behandeld en begeleidt gaat worden en dat dientengevolge ook je medische gegevens bij hun bekend zijn (AVG). Er volgen in dit traject eerst 2 aanvullende behandelingen(de behandelingen van je klachten gaan natuurlijk "gewoon door"):

Deze tweede en derde behandeling duren 1 uur waarvan je het tweede half uur doorbrengt bij Diana (orthomoluculair therapeut en leefstijl-vitaliteitscoach). Zij heeft inmiddels de basisgegevens van mij gekregen en gaat verder met je aan de slag (kosten voor deze tweede en derde behandeling: 119 euro per uur; hier is geen aanvullende verzekering voor)

Hierna volgt het (verdere) behandeltraject die jij in samenspraak met ons kiest. Investering in je gezondheid is dan per behandeling/begeleiding en wordt niet vergoedt door de ziektenkostenverzekeraar:

Manuele therapie behandeling+. 30 minuten. 69,55 euro

Extra 167,5 uur:

Voedings- leefstijlplan 60 minuten 60,00 euro
IOS-me coaching 60 minuten 150,00 euro
Milon training per maand 64 euro
Personal Fysio training 60 minuten 69 euro

Paketten:

Leefstijlplanpakket 3 maanden 545 euro (10 coach gesprekken)
Rechargepakket