Naar welke zender luister je? Naar "bullshit FM" of naar POWER FM?

Je bent 100% aandeelhouder van jouw eigen leven!!

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. Focus en structuur levert je meer impact, ook op je omgeving. Ruim belemmerende overtuigingen op en ervaar rust en vrijheid!

"Studeren aan de Quickhill Youniversity": You wim some, you learn some.

De cursus "gewoon doen!" leert je om te gaan met emoties door uit te leggen hoe het mentale systeem van een mens werkt. De belangrijkste afdelingen in dit systeem zijn denken, gevoel, zintuigen, bewustzijn en lichaam. Wij mensen kunnen zelf leiding geven aan deze afdelingen. Door uit te leggen hoe dat systeem functioneert, leer je hoe je dat kunt doen. Wordt de beste versie van jezelf! Je leert dat je jezelf kunt veranderen. Je kijk op het leven wordt positiever, vermogender en daarnaast ontwikkel je je persoonlijke houding. Je leert beter om te gaan met onverwachte situaties en weet gedachten die je op een bepaalde manier blokkeren te veranderen. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Het leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven, maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. Je krijgt veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens. Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en met gezond verstand. Niks te "zweef-teven" gewoon down to earth. Zet die uit knop eens aan.

"Gewoon Doen" bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid, discipline en het sturen van je eigen gedrag.

Als ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk in de rest!

Het programma bestaat uit drie bijeenkomsten op de dinsdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Laat je bewimvloeden met deze mentale toverdrank!

Ik kan je niet tegen je zin in gelukkig maken....maar ik ga het wel proberen!

De investering voor dit programma is 375 euro.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

Interesse? meldt u aan middels een email naar: mail@wimsnellenberg.nl

Mental coachen is: anders leren denken, oplossingsgericht, met gezond verstand en eerlijk zijn tegen jezelf. in combinatie met de 10 letters voor succes (werk) en geluk (prive):

Genieten
Emotie
WIM; Wat is er aan de hand Is het oplosbaar Maak je niet druk!
Ontspan
Oplossingsgericht
Niet accepteren

Denken
Organiseer
Evolutie
Nu !

Reactie deelnemer: "WIM heeft mij gered"

WIM werkt!! Gebruik WIM!!

Liever eerst de kat even uit de boom kijken? Er zijn ook één keer in de twee maanden informatieavonden over deze cursus: klik hier