"Op een rode maandag"

Stel je eens voor: de kleur rood.

De biologische effecten van rood zijn stimulerend en activerend. Het verhoogt de hartslag en de ademhaling. Klaar voor actie. Vol energie om ergens voor te gaan. Het is de kleur van leven (bloed is rood), van vitaliteit, kracht en passie. Het geeft een gevoel van liefde, romantiek, verleiding, sensualiteit, hartstocht en opwinding; positieve opwinding! Lekker!

Hoe voel je je nu?

Dat klopt!

Want: gedachte geeft gevoel, gevoel geeft gedrag en dat gedrag bepaalt je algehele functioneren! Voed je jezelf dus met mooie gedachten dan: voel je je goed, gedraag je je er naar (gaaf voor jezelf en anderen in je buurt) en functioneer je goed!
Je ziet echter heel vaak in je omgeving dat mensen dit systeem de "verkeerde kant" op gebruiken! Ze voeden zich met onvermogende "slechte" en negatieve gedachten die op hun beurt dus een negatief gevoel, een negatief gedrag en dus een kloten gevoel geven (trouwens mocht je dat kloten gevoel hebben, haal dan je handen uit je zakken).
Maar het is dus exact het zelfde systeem als wat ik gebruik om me goed, super en fit te voelen......

Terug naar rood. Morgen is het 21 januari. Laten we er een rode dag van maken!! Een rode maandag! Denk aan de kleur rood en realiseer je dat dit de dag is dat je nog steeds uitstekend bezig bent met het volhouden van je goede voornemens. Je, als je wakker wordt, weer een jaar jonger bent dan morgen en dat jij, toen je vader die bewuste dag de liefde bedreef met jouw moeder om jou te creëren en er zo'n beetje 4,3 miljoen zaadcellen vochten om als eerste bij die eicel te zijn, JIJ de eerste was die "aantikte"!!! Knetter: stel je voor! Jij was de beste, de slimste, de sterkste, de intelligentste van al je concurrenten op dat moment! Je bent dus een winnaar! Dit wordt een topdag!!

hesjtek:pleuropmetjebluemonday!

Wauw!! Ik wil meer rood in mezelf en klik hier.