Kies of wordt gekozen

Jij, en alleen jij bepaalt hoe je leven er uit ziet.

Jij kunt kiezen!

Als je een boek leest waar je niks aan vindt, kun je het weg leggen. Als je naar Netflix kijkt naar een serie die je niet bevalt, zap je het weg. Als je op een feestje komt waar je je totaal niet vermaakt, kun je vroeg weggaan. Dus: als je op een manier leeft die je niet gelukkig maakt, kun je hetzelfde doen. Heel vaak zie je dit laatste niet in. Je denkt dat dit nu eenmaal je levenslot is. En je denkt waarschijnlijk ook dat het te laat is om nog te veranderen.

De waarheid is dat je je manier van leven kunt veranderen op elk moment dat jij dat wilt. Het is dezelfde "truuk" als je doet met je boek, de serie en dat feestje. Alleen "even" je gedachten omzetten van onvermogend naar vermogend.

"Impossible"?! nee; gewoon lullig apostrofje vergeten. Er staat: "I'm possible".

"Als je zelf geen plan maakt voor je leven, word je ingezet in andermans plannen (quote van mijn held: Remco Claassen).

"En dat "wil oe niet".

"Maar dat klinkt zo zweverig".

Nee hoor, Wimtegendeel! Het volgende "beneden op de aarde" voorbeeld uit mijn vak Wimpliceert het volgende:

Bij een onderzoek werd bij 260 personen bij wijze van experiment het pols- en ellebooggewricht en de onderarm een maand lang in het gips gezet. Ze konden hierdoor de spieren in dit gebied niet meer bewegen. De helft van de deelnemers kreeg vervolgens de opdracht om regelmatig mentale kracht oefeningen te doen: ze moesten zich voorstellen dat ze kracht zetten met de spieren in hun pols. De andere helft van de proefpersonen kregen geen denkbeeldige kracht oefeningen voorgeschreven.

Na 4 weken waren de polsspieren van alle deelnemers minder sterk geworden. Maar bij de mensen die de spieren in gedachten hadden getraind, was het krachtsverlies 65 % minder groot!

Dus gebruik alleen vermogende gedachten en Wimmobiliseer onvermogende gedachten!

Er zitten 2 mannetjes op een bankje in het park. De ene zegt: "ik voel me super". De ander zegt: "ik voel me slecht".

Wie heeft er gelijk?

Kun je het niet meer houden en wil je nu weten wie gelijk heeft klik dan hier

En/of kom dinsdag 26 februari om 19 uur naar mijn lezing! Meld je wel even aan bij onze gave mensen van de receptie Wimiddels een e-mail receptie@fysiofit.eu of telefonisch via 053 4315044.